За Нас

"Джи Пласт" ООД произвежда профили за топлоизолационни системи и е изключителен представител за България на Valmiera stikla skierda glass.

Джи Пласт

е нова, бързоразвиваща се компания ориентирана в производството на профили за топлоизолационни системи. Наши клиенти за редица европейски марки.

Джи Пласт

е изключителен представител за България на Valmiera stikla skierda glass и работи както на вътрешния така и на външния пазар.

Джи Пласт

произвежда ПВЦ профили в цялата им гама и ги облепя на машини от ново поколение с голямо разнообразие при изпълнението: силиконови лепила, полиуретанови лепила, ултразвукова заварка.

Valmieras Glass

е лидер в производството на стъклени влакна с високо качество, които се използват във все повече области на нашия високо-технологичен свят .

Valmieras Glass

продуктите и намират приложение както в самолето, корабо и автомобилостроенето, химическата промишленост, медицинското оборудване, изграждането на сгради и други.

Valmieras Glass

с повече от 80 години история, компаниятя е основно ориентирана към експорт, като 96% от продукцията се изнася в Европа.

Valmiera Glass Group

Тъкани мрежи за строителството от висококачествено фибростъкло

Нашите Продукти

Профили за топлоизолация в цялата им гама

Контакти

Можете да ни намерите на посочените адреси:

Нагоре